Bináris Opció Akadémia

Kizárólag akkor kezd a Bináris Opció Akadémia tanulmányozásába, ha megfelelő ismeretanyaggal rendelkezel, alapokat keresd a Bináris ABC-ben. Bináris Opció Akadémia fejezeteit az alábbi gombokról éred el. Itt az Eszközök leírását találod. Érdemes időnként visszalátogatnod, mert folyamatosan új írott és interaktív képzési anyagok kerülnek közzétételre.
Összegyűjtöttünk számodra néhány Bináris Stratégiát, ami ténylegesen alkalmas arra, hogy sikeresebben tudj kereskedni. Legfontosabb szempontunk kiválasztáskor az egyszerűség volt. A jó dolgok ritkán bonyolultak, hidd el nekünk.
Konkrét stratégiákat a bal oldali gombokról éred el, az éppen aktuálisan megnyitott fehér színnel kiemelve.

Long Term Opció Stratégia

A hosszú lejáratú opció típusnál van szinte legnagyobb jelentősége a Gazdasági Naptár eseményeinek és azok várható hatásainakk figyelembe vételének.

Van egy nagyon különleges oka, hogy a hosszú távú lehetőségeket sokkal könnyebb megjósolni, mint a rövid távúakat. Azért, mert általában a hosszabb lejárati idő miatt, a kevésbé volatilis (változékony) a piac. Ha hosszabb az idő keret, akkor egy bekövetkező jelentős esemény befolyása az árfolyamváltozásra, várhatóan könnyebben megjósolható, mint rövid időkeret esetében. Ezt könnyen ki tudod használni.

Long naptárstratégia példa
Az Apple jövő hét elején indítja az új iPhone bevezetését.
Ezen információ alapján az Apple tőzsdei árfolyama nagy valószínűséggel emelkedni fog, mivel hasonló eseményeknél a múltban, minden esetben emelkedett az árfolyam.
Minden esetben ez lehet egy sikeres a hosszú távú stratégia alapelve. Fel kell ismerned azokat a lehetőségeket, melyek egy-egy instrumentum esetben jól megjósolható irányba befolyásolják az árfolyamot.
Ez a stratégia nem valósítható meg a rövid távú opcióknál, mivel egy esemény hatása néhány perces időtávon nehezen illetve egyáltalán nem mérhető.

Fenti péla számokkal:
Az Apple árfolyama, október 1.-én, hétfőn: $109.50
Gazdasági naptárak információ szerint az új IPhone bevezetésése: október 03.
Egy hét futamidejű Apple opció lejárata október 05.-én napi záráskor.
Kifizetési százalék (payout) egy hetes long opcióra 77%
Ha ebben az alaphelyzetben felteszel $100-t Up (fel) lehetőségre, akkor nagyon nagy valószínűséggel $77 nyereséget fogsz elérni ezzel.