Bináris Opció Akadémia

Kizárólag akkor kezd a Bináris Opció Akadémia tanulmányozásába, ha megfelelő ismeretanyaggal rendelkezel, alapokat keresd a Bináris ABC-ben. Bináris Opció Akadémia fejezeteit az alábbi gombokról éred el. Itt az Eszközök leírását találod. Érdemes időnként visszalátogatnod, mert folyamatosan új írott és interaktív képzési anyagok kerülnek közzétételre.
Összegyűjtöttünk számodra néhány Bináris Stratégiát, ami ténylegesen alkalmas arra, hogy sikeresebben tudj kereskedni. Legfontosabb szempontunk kiválasztáskor az egyszerűség volt. A jó dolgok ritkán bonyolultak, hidd el nekünk.
Konkrét stratégiákat a bal oldali gombokról éred el, az éppen aktuálisan megnyitott fehér színnel kiemelve.

Sixty Seconds

A rövid távú opciós kereskedelmet a klasszikustól alapvetően egy lényeges körülmény különbözteti meg. Itt nem adott a lejárati idő. Minden egyes Sixty Seconds Opció 60 másorperc időtartamú, ami a megkötés pillanatával kezdődik.
Az alábbiakban megpróbálunk egy sikeresen alkalmazható stratégiát bemutatni.

Sixty Seconds sorozat Stratégia
Felismersz egy határozott trendet, és sorozatban 3 opciót kötsz 10-20 másodpercre egymástól, így létrehozol átlagoló mechanizmust, amely csillapítja véletlenszerű kilengéseket.

Sorozat stratégia alapszabályai:

  • Minden sorozat 3 azonos összegű opcióból áll,
  • 10-25 másodpercenként kell opciót nyitnod.
  • Volatilitás (változékonyság) határozza meg a vásárlási időközöket.
  • Az alapértelmezett távolság 10 másodperc és fel kell használni a legtöbb időt.
  • Amikor a volatilitás különösen magas akkor hosszabbítod az időközöket 25 másodpercig.
  • Az Ön időköz soha nem haladhatja meg 30 másodperc, mivel ez lehetővé teszi a szerződés 1. előtt lejár a 3. megnyitása előtt.
  • A pontos távolság nem kritikus mindaddig, amíg a fenti irányelveket szigorúan követed.

Csak az a tapasztalt trader alkalmazza, aki már megfelelő tapasztalattal rendelkezik a trendelemzés és kiválasztás területén.Ezzel a módszerrel mérhetően javulhat a jövedelmezőség. Adj neki egy esélyt.