Bináris Opció

A bináris opció a köznyelvre fordítva tulajdonképpen egy egyszerű fogadás, amit arra teszel, hogy az általad kiválasztott pénzeszköz értéke, egy előre meghatározott időintervallum után magasabb vagy alacsonyabb lesz-e.
A bináris opció nagyszerűsége és sikere az egyszerűségben rejlik. Legyen az bármilyen a termék, vagy bármelyik opció típus, az alapelv minden esetben ugyanaz.
Bináris Opció kereskedelem két fő szerkezeti egységre bontható, mindkettő egy-egy kérdésre ad egyértelmű választ, ezek:

Milyen opcióval kereskedjek?

Ahány opció típus, annyi lehetőség. Mi elkészítettünk számodra egy egyszerű, nyolc opció kategóriából álló portfóliót. Itt is, ugyanúgy, mint a "hol kereskedjek" kérdésnél nem kell felesleges, téged nem érdeklő dolgokat tanulmányoznod, csak azt ami NEKED fontos. Kattints az alábbi gombra a kategóriaoldalak eléréséhez.

Hol kereskedjek?

Itt kínálatunkban szereplő több mint 50 Bináris Opció Brókert találod meg. Más, brókerriportot is közlő oldalaktól eltérően, nálunk lehetőséged van arra, hogy kizárólag a téged érdeklő paramétereket kielégítő brókeroldalak riportjait jelenítsd meg, megkímélve magad ezáltal a felesleges körök futásától. Kattints az alábbi gombra a riportoldalak eléréséhez.

Kizárólag akkor kezdj bele a "Mivel kereskedek?" oldalak átolvasásába, ha a Bináris Opciók alapjaival tökéletesen tisztában vagy, ehhez, ha szükséges keresd fel a Trader ABC fejezetet.
Ha tapasztaltabb és tájékozott trader vagy, akkor a Trader Akadémia fejezet felkeresését is javasoljuk számodra.