Bináris Opció ABC

A Bináris ABC a Trader ABC része, a Trader Alapok folytatása, ha még nem nézted át, érdemes előbb azt átolvasnod. Ha most kezded Bináris karrieredet, mindenképpen tanulmányozd át figyelmesen ezt a fejezetet, itt a kereskedelem alapjaival találkozol majd. A Bináris ABC elemeit a bal oldalon láthatod, kattints a téged érdeklő címre. Az aktív felületet fehér színnel kiemeltük.

Bináris Opciók eszközei, stratégiái

Itt megtalálod azoknak a lehetőségeknek és eszközöknek a rövid összefoglalását, melyek segítségével szert tehetsz azokra az információkra és tudásra, ami szükséges ahhoz, hogy sikeres légy az opciós üzletágban.

Nagyon fontos tudnod, hogy a bináris bróker oldalak ugyanazon az elven működnek, mint a sportfogadó bukmékerek. Tömören nem fűződik érdekük ahhoz, hogy Te nyerj. Gyakorlatilag minden esetben a "ház ellen" fogadsz. Az ajánlott bináris oldalak korrekt partnerek, viszont ne várj tőlük nyerő stratégiai tippeket, mert ez nem érdekük.

Információk, Elemzések
A fenti okból egyenesen következik, hogy a bináris brókerektől nem várhatsz megfelelő mennyiségű és minőségű hasznos információt. Ezeket az információkat az esetek döntő többségében neked kell önállóan megszerezned, más forrásokból.
A The Traders Globe oldalon, a Video Hírportál, a Piaci Információk, a Gazdasági Naptár és az Elemzésközpont áll rendelkezésedre.

Képzések, tréningek
A bináris bróker oldalak nagy hangsúlyt fektetnek a traderek képzésére. Minden brókeroldalon fogsz találni valamilyen tréning anyagot. Ezek általában (a fenti okból kifolyóan kizárólag) bináris opciók alapismereteit és platformhasználati ismereteket fognak tartalmazni, érdemi tréning anyagot szinte soha sem fogsz találni.

Stratégiák
Stratégiának nevezzük azt a kereskedési módszert, ami alkalmazásával némi előnyre tudunk szert tenni a piac többi szereplőjével szemben. Megfelelő saját stratégia kialakítása megfigyelést, tapasztalatot, és gondos tervezést igényel.
Számtalan bináris opció stratégia született az elmúlt években. Stratégiák széles skálán mozognak a legegyszerűbb matematikai alapú elvtől a komplex piacelemzéseken nyugvó, több változót figyelembe vevő mátrixokig.
A The Trader's Globe oldalon a Trader Akadémia felületen találsz stratégiai tippeket.