CW Option

A Capital Word Option (CW Option) arra törekszik, hogy a legelismertebb irodává váljon az iparágban azáltal, hogy egy kiváló keresked pozitív kereskedelmi tapasztalatát adja át. Célja, hogy szoros kapcsolatot hozzon létre és tartson fenn ügyfeleivel.

Elképzelését az alapvető kereskedelmi értékekre, a szakmaiságra, a bizalomra, a kiválóságra és az átláthatóságra alapozza.
CW Option platform 100% web-alapú, és nem igényelletöltést, minden amire szükséged van egy szimpla internetkapcsolattal elérhető. A CW Option kínál letölthető és mobil platform változatot is.

A CW Option csapata szakértőkből és tapasztalt kereskedőkből áll, így magas szintű támogatást kaphatsz, legyen szó akár, devizapárok, árukuk, készletek és indexek kereskedelméről. A technikai és fundamentális elemzések információgazdagok és magas színvonalú támogató nyújtó szolgáltatások.

A kereskedési platformon könnyű navigálni, és egyszerűen használható. Kereskedelmi beállítások nem igényelnek sem hagyományos ismereteket, sem a korábbi kereskedelmi tapasztalat.

Nézd meg az alábbi bemutató kisfilmet, érdemes.

The Trader's Globe vélemény: A CW Option egy nagyon jó feltételekkel rendelkező bináris opció bróker. Az $50 feer cash (no deposit bonus) kivételesen előnyös ajánlat.
Hátránya: Dedikált felügyeleti szerv hiánya.