FX Primus

Tisztesség, Biztonság, Megbízhatóság és Mérhetőség

Az FX Primus világszerte az egyik legbiztonságosabb online kereskedési környezetet biztosítja a Forex ágazatban. További biztonsági intézkedéseiknek köszönhetően a megbízható kereskedés éllovasává vált.

Az FX Primus alapelvei:
"Szerintünk a kereskedők nyereségét kizárólag saját döntésének, nem pedig a brókernek kell meghatároznia. Ez csak a legetikusabb és legátláthatóbb termékekkel érheto el."
"Az alapításunk óta eltelt idoben folyamatosan fejlesztjük vállalati infrastruktúránkat, magabiztosságot és bizalmat szeretnénk biztosítani kis és nagy ügyfeleinknek. Büszkék vagyunk mottónkra, miszerint az FX Primus a legbiztonságosabb kereskedési hely, ezért gondoskodunk arról, hogy ez valóban így legyen."
"Az FX Primus biztosítja a technológiát, a likviditást, a pénz biztonságát, az oktatást és az elsőbbségi ügyfélszolgálatot, ami szükséges ahhoz, hogy egy lépéssel a mai piacok előtt járjunk. Kereskedési környezetünk a kezdőtől a profi kereskedőkig mindenkit támogat."
Az FX Primus szilárd alapokat biztosít a sikeres kereskedelemhez, tevékenységének alapja a fejezet címében szereplő négy alapelv maradéktalan és megalkuvás nélküli biztosítása.

Nézd meg az itt található FX Primus promóciós videóklipet, érdemes:

The Trader's Globe vélemény. Előnyök: STP és ECN formában történő kereskedelemhez szinte lehetetlen jobb brókeret találni, mint az FX Primus. A felület szinte minden tekintetben kitűnő.
Hátrányok: Egy ilyen bróker kínálatában elvárható lenne a Kötvény és ETF portfólió megléte is. Számlatípus kínálat meglehetősen szűkös.