Hol kereskedjek?

A Hol Kereskedjek?
Erre kérdésre adott válasz egyszerűnek tűnik. Azt viszont, hogy számodra melyik az ideális Bróker, nem egyszerű megmondani, elvi és gyakorlati szempontokat is figyelembe kell venni. Elvi szempontokat keresd a Trader ABC-ben.

Ha gyakorlati szempontok szerint, a számodra legjobban megfelelő Bináris Opció Brókert szeretnéd megtalálni, akkor használd, az erre a célra készült The Trader's Globe Kerső Mátrix alkalmazást.
Keresést az alábbi gombra kattintva kezdheted meg, előtte érdemes az itt, található rövid útmutatót elolvasnod.
Brókerkeresés nagyon egyszerű és gyors, csak választd ki az igényednek megfelelő következő szempontot, minden egyes keresési lépésben. A korábban kiválasztott szempontokat, a keresés fejlecében megtalálod, azokra kattintva visszaléphetsz.

Lehet brókerkeresési szempont pl. az oldal nyelve, az előnyök, amiket egy bróker nyújthat vagy tapasztaltabb traderek számára fontos, konkrét paraméter is (pl. kifizetési százalék). A kereséskor a szempontok sorrendjére érdemes odafigyelned, mert más sorrend eltérő kereresési eredmény hozhat létre.

Minden keresési lépésnél, az összes, a kiválasztott szempontnak megfelelő Bináris Brókert, egy konkrét instrumentumra érvényes pozíció jellemzőikkel (kifizetési százalék, minimum lejárati idő és minimális trade összeg) ) együtt megtalálod.

Jelmagyarázat: (←) - Zsákutca, ha rákattintasz, visszalépsz. (→) - Ugrás egy másik keresési lépésre. (-) - Nincs találat.