Közösségi Kereskedelem

Ha egy online felület rendelkezik regisztrált taraderekkel, akik kereskedelmi tevékenységét követni és/vagy másoldi lehet akkor Közösségi Kereskedelemről beszélünk. Ezek a felületek alkalmasak arra, hogy Te a kereskedési döntéseid az oldal többi felhasználója által generált információk alapján, egy másik felhasználó tevékenységét másolva valósítsd meg,

 Másolási, követési tanácsainkat, elérhető oldaltípusok és közösségi ügylet szereplőinek leírását a  Social & Signal ABC-ben találod Javasolt szolgáltatókat a Hol Kereskedjek pontból érheted el.

Az alábbiakból a Közösségi Kereskedelmet érintő alapvető és fontos kérdésekre próbálunk minden igényt kielégítő választ adni.

Mennyire kockázatos a Social Trading?
Online kereskedelem alapszabálya, hogy minden befektetés kockázattal jár.

A közösségi kereskedelemben az a zseniális, hogy te döntesz. Te döntöd el, hogy a nagyobb haszon reményében egy bátrabban kockáztató, rizikósabb, de magasabb hozamú befektetéseket eszközlő providert másolsz. Dönthetsz úgy is, hogy egy nyugodt, megfontolt jelszolgáltatót választasz, itt kisebb lesz a hasznod, viszont a kockázat is arányosan csökken.

Természetesen minden Social Trading oldalon számtalan adatot, statisztikát találsz a választható kereskedőkről, ez nagy mértékben megkönnyíti a döntést, ami nem egyszerű, mert vannak oldalak, ahol több ezer provider vár téged.

Mekkora a várható haszon?
Erre szinte lehetetlen megbízható és pontos választ adni. Amennyiben viszont, te úgy döntesz, hogy portfóliódat 2-4 részre bontva, több megbízható és eredményes providert másolsz, akkor már nagy biztonsággal megtippelhető.

Várható hozamod közösségi kereskedelemmel, a fenti elvet betartva, várhatóan havi 5-10% között fog mozogni. Mielőtt ezt keveselnéd: $10.000 befektéssel számolva, havi 7,5%-os átlag hozamal egy év alatt tőkéd eléri a $23.000-t.

Forex közösség tipp:

Bináris  közösség tipp:

Kinek ajánljuk?
Befektetők számára - Az ok, amiért ajánljuk teljesen egyértelmű, ha valaki csupán befektetési szándékkal jelenik meg az online kereskedelemben. Számára a közösségi forma az egyik legjobb választás lehet.

Kezdő kereskedők számára - A kezdő kereskedők több mint 80%-a rövid idő alatt elveszíti első befizetését. Ez a tapasztalatlanságból, a gyakorlat hiányából és a bankroll management mellőzéséből adódik össze. Kezdő kereskedők számára a közösségi kereskedelem egy nagyon jó megoldás

Profi kereskedők számára - A haladó kereskedők előtt, minden Social Tradnig oldalon adott a lehetőség, hogy jelszolgáltatóvá, providerré váljon. Ezzel extra jövedelemre tehet szert, mivel az Őt másolók után jutalékot kap a brókertől.