Létra Opció kereskedelem

Létra (Ladder) Opció  egy olyan kereskedési mód, mely lehetővé teszi a tradernek, hogy több, lépcsős opciót kössön egy instrumentumra adott időn belül. Természetesen ehhez megfelelő, lépcsőnként kalkulált kifizetési százalékok előre ismertek.

Nagy előnye a hagyományos bináris opciókkal szemben, hogy több lehetőség közül leheti választani ugyanarra lejárati időre. Ebben a kereskedelmi módban néhány százalékpontos nyereséghez aránylag biztonságos módon hozzá lehet jutni. Viszont lehetőség van, nagy kockázatú és magas profittal kecsegtető befektetésre is ezzel egy időben.

Ladder opció felületen egy terméknél egy sor árszintet és lehetőséget találsz, te döntöd el, hogy a szintek azaz a létra fokai közül melyiket választod ki, mint ahogy azt is, hogy a szint felett, vagy alatti változásra fogadsz.

A létra kereskedelem egy cél típusú befektetés, ahol a célokat, az adott kínálatból, adott lejárati időre, te határozod meg.
Lehetőségeid létra opcióknál:

   > Több lehetőségből választhatsz.
   > Előnyt szerezhetsz a piac volatilitásából
   > Hasznosítod klasszikus bináris ismereteidet.
   > Több opciót köthetsz egyszerre
   > Többfajta kifizetéshez juthatsz.

Minimálsi pozíció nyitás, minden javasolt brólernél $25

Pozíció megnyitása után, annak lezárulásáig nyitott kereskedéseid között megjelenik a tranzakció. Itt követheted az aktuális állást, és itt van lehetőséged korai zárásra (early close) is. Minden brókeroldalon elemezheted, kiértékelhet lezárt, korábbi tranzakcióidat is.

Bulls and Bears EN
Bővebb ismereteket (indikátorok, stratégiák, stb.) a Bináris Opciókról a Trader Akadémia fejezetben találsz.