OptionRally

OptionRally™ egy innovatív trader cég, mely ügyfeleinek egyszerű és intuitív módon biztosítja a lehetőséget a kereskedelemre szinte az összes főbb pénzügyi piacokon.  Az OptionRally™ aránylag rövid idő alatt egy nemzetközileg elismert, jól szabályozott, megbízható bináris szolgáltatóvá vált.

Oldal az összes SpotOption platformot használó felület között a legletisztultabb megjelenésű trader felületet biztosítja. Ha viszont nem szereted a fekete hátterű felületet, neked nem fog tetszeni.

Kezdő és haladó traderek számára is megfelelő és elegendő a képzési és információs felületek tartalma. A gazdasági naptár (Economic Calendar) felület kivételesen jól használható.

Kereskedelmi platform a "LiveTrader" menüpontról érhető el.
Két instrumentum követhető és kereskedhető egyidőben, a nagyon könnyen kezelhető trade felületen. Véleményünk szerint, ez az egyik legszebb platform felület opciós kínálatunkban.
A fentiek mellett természetesen minden megszokott és opciós oldaltól elvárható "alap" funkciót és információt elész itt, pl a GYIK, kontakt, Asset index, stb..

Nézd meg az itt található OptionRally bemutató videóklipet, érdemes:

The Trader's Globe vélemény: Dekorativ felület, kreatív megoldások, nem fog csalódást okozni. A 3 free risk trade lehetőség, első befizetők számára előnyös.
Hátrányai: Véleményünk szerint a ettől bónusz ajánlattól létezik jobb is.