Plus500

A Plus500 a CDF-k piacvezető szolgáltatója, mely az innovatív kereskedelmi technológiával részvények, Forex részvények, indexek és árucikkek páratlan kereskedési feltételeit biztosítja.

Plus500 - A világ kereskedelmi gépezete

Ami a pókerben a PokerStars, vagy fogadásoknál a William Hill, az a CFD kereskedelemben a Plus500. A 2008-ban létrehozott cég 2014 februárjában a londoni értéktőzsde AIM részlegén elérte az 1 milliárd USD piaci értéket. A Plus500 megalapítása óta a saját, egyedi útját járja.

Az egyedi út, minden szinten és minden tevékenységben követhető náluk. Megnyilvánul ez az oldal felépítésében, a saját egyedi szoftverben és az egyedi ügyfélkezelésben is. A Plus500CY Ltd tevékenységét a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság (Cyprus Securities and Exchange Commission) szabályozza és felügyeli (engedélyszám: 250/14). A Plus500 az Apple AppStore és a Google Play egyik legjobb értékelésű CFD-kereskedési alkalmazása, hiszen használata egyszerű, és mégis sok fejlett szolgáltatást nyújt.

A kereskedés a Plus500-nál technikailag könnyű és áttekinthető, nincsenek jutalékok. A Plus500 által nyújtott szolgáltatás ellenértéke kizárólag a vételi és eladási árfolyam közötti különbség (spread).

Nézd meg az itt található Plus500 promóciós videóklipet, érdemes:

The Trader's Globe vélemény: A Plus500, véleményünk és a statisztikai adatok alapján is a legnagyobb, legnépszerűbb és talán legjobb CFD kereskedési felület.  Hátrányai: Kiemelhető hátránya nincs, az egyedi kereskedelmi felületet viszont el kell itt fogadni. Haladó oktató felületeket nem találsz az oldalon.