Hol kereskedjek?

A Hol Kereskedjek?
Erre kérdésre adott válasz egyszerűnek tűnik. Azt viszont, hogy számodra melyik az ideális Szignál Provider, nem egyszerű megmondani, elvi és gyakorlati szempontokat is figyelembe kell venni. Elvi szempontokat keresd a Social & Signal ABC-ben.

Ha gyakorlati szempontok szerint, a számodra legjobban megfelelő Szignál Providert (jelszolgáltatót) szeretnéd megtalálni, akkor használd, az erre a célra készült The Trader's Globe Kereső Mátrix alkalmazást.
Kattints az alábbi gombok közül, a neked megfelelőre, előtte érdemes az itt, található rövid útmutatót elolvasnod.
Keresés nagyon egyszerű és gyors, csak választd ki az igényednek megfelelő következő szempontot, minden egyes keresési lépésben. A korábban kiválasztott szempontokat, a keresés fejlecében megtalálod, azokra kattintva visszaléphetsz.

Lehet kerkeresési szempont pl. az oldal nyelve, az előnyök, amiket egy Szignál Provider nyújthat vagy egy, a tapasztaltabb traderek számára fontos, konkrét paraméter is. A kereséskor a szempontok sorrendjére érdemes odafigyelned, mert más sorrend eltérő kereresési eredmény hozhat létre.

Minden keresési lépésnél, az összes, a kiválasztott szempontnak megfelelő Szigál Providert, a rá jellemző konkrét paraméterekkelkkel együtt megtalálod.

Jelmagyarázat: (←) - Zsákutca, ha rákattintasz, visszalépsz. (→) - Ugrás egy másik keresési lépésre. (-) - Nincs találat.