Online kereskedelem alapjai

Az alapok fejezetben semmi egyebet nem fogunk tenni, mint körüljárjuk azt a 6 +1 alapvető kérdést, amire adott válaszra és annak megértésére szükséged lesz ahhoz, hogy elkezd ezt a szakmát megismerni, és a későbbikben elsajátítani.
Kérdéseket a bal oldalon láthatod, kattints a válaszért a kérdésre. Az aktív felületet fehér színnel kiemeltük.

Felelősség

A The Trader's Globe felelőssége felhasználóival szemben két alapvető kérdésben merülhet fel, ez a fejezet ezeket a kérdésekre ad / adhat választ neked.

Partnereink kiválasztása

Minden tőlünk telhetőt elkövetünk a felhasználóink érekében, ezértpartnereinket nagy körültekintéssel válassztjuk ki.
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy kizárólag megbízható, korrekt, minden igényt kielégítóő szolgáltatókat kínáljunk számotokra.
Partnerkiválasztási szempontok: Megfelelő licenszek, Dedikált felügyeleti szerv, Jó hírnév, Megbízhatóség, Felhasználói vélemények, Felhasználóbarát felület, Ügyfélszolgálat, élő chat, Megfelelő promóciós kínálat, Megfelelő SSL protokol
Azonban e mellett sem vállalhatunk felelősséget a felhasználó és az innen letöltött / regisztrált termek közötti semmilyen tranzakcióért, mert alapvetően nem veszünk részt benne.

Mentális felelőlsség

Az online kereskedelem bizonyos nézőpontból tekinthető játéknak is. Ebből a szempontból nézve felmerülhet bizonyos esetekben a játékszenvedély kialakulásának veszélye is.

A játékszenvedély az a személyiségzavar, amely a játék gyakori és folyamatos űzéséből adódik, amely a életvitelt uralja, és a szociális, munkahelyi, anyagi, és családi értékek torzulásához vezethet.
A megszállott játékosokat saját, túlzott szenvedélyük teljesen behatárolja. Egy kóros,sajátos betegségkép, ami erős izgalommal, belső nyüzsgéssel, megalapozatlan hangulattal és nyughatatlan pezsgéssel jellemezhető. A játékszenvedélyt továbbá antiszociális személyiségzavar is jellemzi, melynek következtében a függő elfordul a szociális kötelezettségektől, kirekesztettnek érzi magát.

Kérünk minden tradert arra, hogy az alábbi linkről elérhető tesztet tőltse ki és a kiértékelési tanácsokat, a saját érdekében fogadja meg.