Szignál Kereskedelem

Ha egy online trading szolgáltató felhasználója részére rendszeresen küld szabadon felhasználható kereskedelmi jeleket, Szignál szolgáltatást végez.  Ha az általa szolgáltatott kereskedelmi jeleket a saját felületén (Signál Bróker) vagy egy másik, saját felülettel rendelkező brókeroldalon (Signal Provider) használod fel, akkor Signal Tradingről beszélünk.

Szignál felhhasználási tanácsainkat, elérhető oldaltípusok és szignál ügylet szereplőinek leírását a Social & Signal ABC-ben találod. Javasolt szolgáltatókat a Hol Kereskedjek pontból érheted el.

Az alábbiakból a Szignál Kereskedelmet érintő alapvető és fontos kérdésekre próbálunk minden igényt kielégítő választ adni.

Mennyire kockázatos a Signal Trading?
Online kereskedelem alapszabálya, hogy minden befektetés kockázattal jár. Igaz ez a szignál jelszolgáltatóra is.  Nincs olyan kereskedő, aki mindig nyer.
Az viszont tény, hogy ha a legkissebb kockázattal járó online kereskedelmi módot keresed, akkor a szignál kereskedelem lesz a Te világod.
Természetesen minden Signal Trading oldalon számtalan adatot, statisztikát találsz a választható módszerekről, ez megkönnyíti a döntést, ami nem egyszerű.

Mekkora a várható haszon?
Ez Signal Provider oldalanként változó. Minden szignál oldalon pontos, tapasztalati számokon alakuló kalkulációkat találsz .Általában 69-72% közötti nyereségarányt ígérnek és/vagy garantáálnak a szolgáltatók, ez konkrét számokra vetítve 20-30% közötti profitot jelent.
Szignál szolgáltatók, az esetek többségében díjkötelesek, viszont a havi 1-200 dollár díj minimális az elérhető haszonhoz képest.

Mit jelenthed ez összességében számodra?  Számoljunk, nem túl magas összeggel:
Ha Te havi szinten, napi 3 kereskedés végzel pl. a The Binary Signals (TBS) segítségével $25 / trade étékben, egy átlag 75%-os kifizetésű bináris brókernél (pl. 10trade.com), akkor egy hónapban (20 banki napon) lesz 60 trade, ebből 43 nyerni fog.
Ez számodra 60x25=$1.500 dollár bináris költséget, $97 TBS díjat és 43x25x1.75= $1,881 bevételt jelent.
1.881-1.500-97= $284, azaz 18,9% lesz a garantált profitod.

Forex provider tipp:

Bináris provider tipp:

Kinek ajánljuk a Signal Tradinget?
Befektetők számára - Az ok, amiért ajánljuk teljesen egyértelmű. Ha valaki csupán befektetési szándékkal jelenik meg az online kereskedelemben azok számára a szignál kereskedelmii forma az egyik legjobb választás lehet.

Kezdő kereskedők számára
- A kezdő kereskedők több mint 80%-a rövid idő alatt elveszíti első befizetését. Ez a tapasztalatlanságból, a gyakorlat hiányából és a bankroll management mellőzéséből adódik össze. Kezdő kereskedők számára a szignál kereskedelem egy jó megoldás.

Profi kereskedők számára - A haladó kereskedők előtt, felhasználói szignálokat használó Signal Tradnig oldalon adott a lehetőség,hogy jelszolgáltatóvá, providerré váljon. Ezzel extra jövedelemre tehet szert, mivel a másolók után jutalékot kap.