TeleTrade

24 % bonus

Fektess be és évi 24% plusz jóváírást kapsz a TeleTrade oldalon. A bónusz meghatározott havi kereskedési mennyiség után kerülhet kifizetésre.

A 24% bónusz szabályzata:
A 24%-os jóváírás, havonta 2%-os részletekben kerül elhelyezésre a kereskedési számlán a hónap során meglévő tőke alapján, ha az előírt kereskedési mennyiség teljesítésre kerül a hónap során. A havi bónuszösszegből részleges jóváírás nem lehetséges.
Bármely számlatípus esetében elérhető.
A bónusz elhelyezése a számla egyenlegére a vizsgált hónap utolsó napján történik. Egyenleg = saját tőke a számlán - (bónusz jóváírások + a hónap során befizetett tőke összegek). A vizsgált hónap során elhelyezésre kerülő tőkebefizetések nem számítanak bele a bónusz összegének meghatározásába.
Amennyiben az ügyfél pénzkivonási kérelmen keresztül kivesz a tőkéből a vizsgált hónapban, akkor erre a hónapra nem kap bónuszt.
A bónusz jóváírásához a következő kereskedési mennyiséget szükséges az ügyfél számláján lotokban kifejezve: Több, mint 2 (kettő) teljes lot 1000$-onként az aktuális tőkeösszeg szerint*. Amennyiben egyéb bónusz is található a számlán, akkor a kereskedés után számításba vett lot-mennyiség arra is vonatkozik.
A bónusz egyből kivehető, ahogy a kereskedési számlán jóváírásra kerül.

Kockázati fedezet. Veszteségtérítés!

5 000 USD a valós idejű kereskedési számládon jelentkező kockázatok fedezésére!

A TeleTrade fedezetet biztosít az olyan kockázatok tekintetében, amelyek előfordulhatnak a kereskedési folyamat során az ügyfél Kampányban való részvételének kezdetétől számított 30 napos időszakban, így az ügyfél térítésben részesülhet a jelen Kampány során a valós idejű számlán megjelenő veszteségek tekintetében.

A térítés az ügyfél kereskedési számlájára kerül átutalásra a 30 napos időszak lejártát követően, és az felhasználható további kereskedésre, illetve az ügyfél azt a későbbiekben bármikor felveheti.

A térítés maximális összege legfeljebb 5 000 USD lehet, illetve NEM HALADHATJA MEG A KAMPÁNY TELJES IDŐTARTAMA SORÁN ELHELYEZETT ÖSSZEG 30%-át.