Tradeo

Működj együtt a többi kereskedővel a Tradeo hálózatában. Egyesek csak most kezdik a kereskedelemben, míg mások nagyon tapasztalt hivatásos kereskedők. Lásd a valós idejű kereskedési tevékenység a diagrammokat, a jeleket, és chatelj közvetlenül a platformon.. Találsz valaki jót? Automatikusan másold ügyleteiket. Hadd generálni a nyereségetet más neked!

Chat

Tagok megosztják itt értékes kereskedelmi tapasztalataikat a nap folyamán. Együttműködési ajánlatokat tesznek neked, és kereskedési jelzéseket adnak. Amikor meglátod a számodra egy érdekes jelet, akkor azonnal, egyetlen kattintással csatlakozhatsz a kiválasztatt traderhez.

Chart

Tradeo ábrázolási funkció a pénzügyi a legjobb eszköz annak megértésére, hogy kit érdemes választanod követésre Tradeo egyedileg feldolgozza ezen információkat így könnyebb a bemutatása és a választás is számodra

Másolás

Szűrheted és keresheted a kereskedőket az egész világon, és automatikusan másolhatod a kereskedelmi tevékenységük. Egyszerűen állítsd be a kívánt pozíció méretét,és hagyd, hogy valaki pént keressen neked.