Versenynaptár

A The Trader's Globe nem éri be annyival, hogy versenynaptárként kitegyen ide egy szimpla táblázatot. Számunkra sokkal fontosabb a traderek pontos tájékoztatása, ezért készítettünk egy Versenykereső Alkalmazást számotokra.

A versenykereső modul felépítésében és használatban  tökéletesen megegyezik a Brókerkereső Mátrix alkalmazással. Itt is több lépésben, különböző szempontok szerint választhatod ki a neked leginkább megfelelő Forex vagy Bináris Opció versenyt.
Keresést a fenti linkre, vagy a gombra kattintva kezdheted meg, érdemes a gomb alatt alul található útmutatót elolvasnod.
A keresés nagyon egyszerű és gyors, választd ki az igényednek megfelelő szempontot minden lépésben. Az aktuális állapotnak megfelelő kiemelten ajánlott versenyeket minden oldalon a "vonal" alatt megtalálod.

A versenytípusok pontos leírását a Trader versenyek menüpontban találod.

A The Trader's Globe csapata minden elkövet, hogy itt mindíg pontos naprakész adatokat találj meg, ezért ezt a naptárat havi rendszerességgel frissítjük.

Keresési közben, minden lépésnél az oldalak fejlécében található linkek, illetve az alul található gombok segítségével könnyen navigálhatsz az alkalmazásban.

Jelmagyarázat: (←) - Zsákutca, ha rákattintasz, visszalépsz. (→) - Ugrás egy másik keresési lépésre. (-) - Nincs találat.