ZoomTrader

ZoomTrader (csak UK területén élő tarderek számára elérhető) és a ZoomTrader Global (nemzetközi felület) lehetőséget kínál kereskedési platformján, amely biztosítja a befektetőknek és a kereskedőknek a képességet, hogy kereskedelmi készletekkel, devizapárokkal, árukkal és indexekkel kereskedjenek az opciós piacon.

ZoomTrader Global tulajdonosa és üzemeltetője a Novox Capital Ltd. működését engedélyezte és szabályozza a ciprusi Securities and Exchange Commission (CySEC), engedély száma 224/14.

ZoomTrader rendíthetetlen elkötelezettséggel törekszik egy biztonságos, felelősségteljes és szabályozott kereskedési környezetet biztosítani minden ügyfelének.

ZoomTrader előnyei

  • Kapukat nyit egy izgalmas világába az egzotikus opciós kereskedés létrehozásával, egy kivételes kereskedelmi környezetben.
  • Egyedülálló kereskedési platform célja , hogy egy könnyen használható, széles kínálatú, "erős" platformot működtessen, hogy a kereskedők egyedi menedzsment funkciókak ki tudják használni.
  • Az egyetlen lehetőség kereskedési platform a piacon, amely kínál a kereskedőknek és a befektetőknek három egyedi típusú bináris opció kereskedelmi lehetőséget: digitális, bináris és érintés opciókban.
  • Egyedülálló kereskedési eszközöket biztosít, amelyek segítségével a kereskedők képesek a korai zárásra de az automatikus lejarati idő meghosszabbíttásra is.
  • A ZoomTrader-en 3+1 számla típusből választhatod ki a számodra leginkább megfelelőt.

The Trader's Globe vélemény:
Az egyik legjobb a TradoLogic platformot használó brókerek közül.
Egyszerű és átlátható platform, nem egy esetben kiemelkedő kifizetési százalékkal.
Kiemelkedő hátránya nincs, a TradoLogic platform használata kicsit eltér a megszokottól, ezért gyakorlást igényel.