ZuluTrade

Partner Brókerek
ZuluTrade számládat több mint 50 Forex és több mint 20 18 Bináris Opciós brókerszámlával kötheted össze. Nagyon fontos, hogy lehetőséged van már meglévő számládat is a ZuluTrade rendszerébe bekötni.
Brókert alapesetben ZuluTrade regisztrácoió során felajánlott listából tudsz választani.
Szignál Szolgáltató
Egy olyan ZuluTrade Felhasználó, aki vagy demó- vagy élő számlán kereskedik, miközben a ZuluTrade publikálja eredményeit és statisztikáit a weboldalon. Minden egyes elvégzett kereskedelmi tevékenység a számlán egy sugárzott szignál formájában az összes demó- és élő ZuluTrade számlára kiküldésre kerül. (forrás: ZuluTrade / EU Guide)

Szignál Felhasználása

Regisztrációd és bróker kiválasztása után, a "Portfólióm beállítása" parancsra kattintva tudod a neked szignált biztosító tradert kiválasztani, ehhez számtalan statisztikai adat, mérőszám és mutató áll rendelkezésedre a traderekről.

Nem lehetséges a ZuluTrade-en tévesen bemutatni a szignálok által generált teljesítményt.

Ha a ZuluTrade veszteséget vagy nyereséget mutat, az pontos, mivel a részletek megerősítést kapnak az alkusz bróker beszámolóiból. Minden egyes a teljesítmény szekcióban bejelentett pip mögött ott van egy a brókerirodában regisztrált kereskedés. Az eredmények a feltételezett és valódi eredmények kombinációjából tevődnek össze. Forrás: Zulutrade/Felhasználói kézikönyv

Számlád biztonságát a ZuluGuard™™ alkalmazás biztosítja.